Sandıklı'da Coşkulu Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Sandıklı'da Coşkulu Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Genel 28.10.2024 18:01:40 0
Sandıklı

Sandıklı, Cumhuriyetimizin 101. yılını coşkuyla kutluyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında, Sandıklı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen çelenk sunma töreni, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

İlk olarak, Sandıklı Kaymakamlığı adına Kaymakam Önder Çengel'in çelengi, Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen İsa Anbarkaya tarafından sunuldu. Ardından Sandıklı Belediye Başkanlığı adına çelenk, Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş tarafından yerini aldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Törenin ardından, Sandıklı halkı Cumhuriyet coşkusunu daha da artırmak için düzenlenecek bayrak yürüyüşüne davet edildi. Saat 19.00'da, Merkez Kapalı Spor Salonu'nda toplanacak olan vatandaşlar, Türk bayrağı eşliğinde yürüyecekler. Etkinliğe katılacak olan herkesin bayraklarıyla gelmesi beklenmekte, tüm Sandıklılılar bu coşkulu yürüyüşe davet edilmektedir.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.