Zeybek kente gelen depremzedeleri ziyaret etti

Zeybek kente gelen depremzedeleri ziyaret etti

Güncel 16.02.2023 11:22:00 0
Zeybek kente gelen depremzedeleri ziyaret etti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Deprem bölgesinden kente gelerek şehrin çeşitli otellerinde konaklayan depremzede vatandaşları ziyaret etti.

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı şehrimize gelen depremzedeler ile bir araya geldi.

 

Depremzedeler ile bir süre sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Zeybek depremzede çocuklarla da yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi. Kendilerine Afyonkarahisar Belediyesi olarak ellerinden gelen yardımda bulunacaklarını söyledi.

Başkan Zeybek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Şehrimize gelen depremzede vatandaşlarımızı konakladıkları otellerde Valimiz Kübra Güran Yiğitbaşı ile ziyaret ettik. Vatandaşlarımızla sohbet ederek, çocuklarımıza çeşitli hediyeler takdim ettik. Devletimizin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha ifade ettik” diyerek destek mesajı verdi.


Anahtar Kelimeler: Zeybek kente gelen depremzedeleri ziyaret

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.