Zafer Partisi Afyonkarahisar’da hızlı teşkilatlanıyor

Zafer Partisi Afyonkarahisar’da hızlı teşkilatlanıyor

Siyaset 25.06.2022 14:47:00 0
Zafer Partisi Afyonkarahisar’da hızlı teşkilatlanıyor

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mevlüt Tekdemir, Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Resul Sündük’ü ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mevlüt Tekdemir,  kısa sürede Afyonkarahisar il teşkilatının kurulduğunu hatırlatarak, ilçelerdeki yapılanmanın devam ettiğini dile getirdi.

Aralık ayından itibaren yapılacak hür tür seçime parti olarak girmeye hak kazandıklarını ifade eden Başkan Mevlüt Tekdemir, Temmuz ayının ilk haftası Sultandağı ilçesinin olağan genel kurulu yapacaklarını, 18-19 Temmuz tarihlerinde de Merkez, Dazkırı, Çobanlar ve Dinar ilçe kongrelerini yapacaklarını söyledi.

Zafer Partisi olarak Afyonkarahisar’da diğer illere göre daha hızlı teşkilatlanma sağladıklarını belirten Başkan Tekdemir, Afyonkarahisar halkına kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Resul Sündük ise Mevlüt Tekdemir ve çalışma ekibine başarılar diledi.

Ziyarete Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mevlüt Tekdemir’in yanı sıra İl Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Kaplan, Veli Manap, Emre Akkaya katıldı.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.