YETER ARTIK, KALKIN AYAĞA!

Anadolu Gençlik Derneği'nden İsrail'in Cibaliye Katliamına Sert Tepki

26.10.2024 12:50:00 0
YETER ARTIK, KALKIN AYAĞA!

 

Afyonkarahisar Zafer Meydanı’nda, Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından düzenlenen basın açıklamasında, İsrail’in Gazze’deki Cibaliye mülteci kampına düzenlediği saldırılara karşı tepki gösterildi. Dernek, İslam ülkelerinin liderlerine acilen harekete geçme çağrısında bulundu.

"Gazze Her Gün Yeni Bir Katliamla Yüz Yüze"

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Coşkun tarafından gerçekleştirilen açıklamada, Gazze’de bir yılı aşkın süredir devam eden İsrail saldırılarının her geçen gün yeni bir katliamla derinleştiğine dikkat çekildi. Coşkun, "Siyonist İsrail rejimi, Filistin ve Lübnan’daki direniş karşısında uğradığı hezimetin acısını sivillerden çıkarmaktadır," dedi.

"150'yi Aşkın Şehit"

Coşkun, İsrail'in Cibaliye bölgesinde gerçekleştirdiği son saldırıda 150’den fazla sivilin hayatını kaybettiğini belirterek, "Siyonist güçler, Gazze’nin Cibaliye bölgesinde sivilleri tamamen ablukaya alarak insanlık dışı muamelelerde bulunmaktadır," dedi. İsrail’in sivillere yönelik zulümlerine karşı İslam ülkelerinin sessiz kalmasının bu katliamları körüklediğini ifade etti.

"İslam Dünyası Sessiz Kalmamalı"

Muharrem Coşkun, İslam ülkelerinin liderlerinin acziyetinden güç alan İsrail rejiminin saldırılarının durmayacağını vurguladı ve tüm Müslüman liderlere seslenerek, "İslam ülkelerinin liderleri, sessiz kaldıkları sürece sıra kendi ülkelerine gelecektir," dedi.

"İslam Birliği Kurulmalı, İslam Barış Gücü Oluşturulmalı"

Coşkun, açıklamasında, İslam ülkelerinin İsrail ile her türlü ilişkisini kesmesi gerektiğini belirterek, şu çağrıda bulundu: "Bir an önce İslam Birliği kurulmalı ve İslam Barış Gücü oluşturulmalıdır. İsrail'in İslam coğrafyasından çıkarılması için harekete geçilmelidir."

"Ey İslam Ülkelerinin Liderleri; Yeter Artık, Kalkın Ayağa!"

Coşkun, İslam ülkelerinin liderlerinin harekete geçmemesi durumunda İsrail’in bölgedeki zulmünün devam edeceğini vurguladı ve liderlere şöyle seslendi: "Siz ayağa kalkmadığınız sürece Gazze ve Lübnan’daki soykırım devam edecek. Siyonizm, İslam coğrafyasının her yanını saracaktır. Yeter artık, kalkın ayağa!"


#KalkAyağa #GazzeKatliamı #İslamBirliği #AnadoluGençlikDerneği #İsrailKatliamları #Gazze #CibaliyeKatliamı #Afyonkarahisar

 


Anahtar Kelimeler: YETER ARTIK KALKIN AYAĞA!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.