"Yardımlaşma ve Dayanışmanın En Güzide Örneği"

"Yardımlaşma ve Dayanışmanın En Güzide Örneği"

23.06.2023 15:23:00 0

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'den Kurban Bayramı Mesajı: "Yardımlaşma ve Dayanışmanın En Güzide Örneği"

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak toplumun yardımlaşma ve dayanışma geleneğini en güzel şekilde sergilediğini belirtti.

Yurdunuseven, mesajında aziz milletin bayramlarda yoksul, yetim ve düşkünlere sahip çıkarak yardımlaşma ve dayanışma geleneğini en güzel şekilde yaşattığını vurguladı. Kırgınlıkların yerini sevgi ve barışın aldığı bayramların, olumsuz düşüncelerin bir kenara bırakıldığı, insanların birbirini kucakladığı günler olduğunu ifade etti.

Yurdunuseven, mesajına şu şekilde devam etti: "Bayramlar, birlik ve beraberlik içinde huzura yürüme günleridir. Kestiğimiz kurbanlar, bizi Allah'a daha yakın kılmaya vesile olurken, ülkemizin birlik, beraberlik ve istikrarına katkı sağlamasını yüce Allah'tan temenni ediyorum."

Beyaz Belge Haber


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.