Tarih: 20.09.2024 12:14

Vatandaşların Çilesi Göz Ardı Ediliyor

Facebook Twitter Linked-in

Yılların gazetecisi Saadettin Ulusoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) hastanesindeki hijyen ve hasta kabulü konusunda ciddi eleştirilerde bulundu. Ulusoy, yetkililere seslenerek, hastaların yaşadığı zorlukların göz ardı edilmemesi gerektiğini vurguladı.


 

Ulusoy’dan AFSÜ Hastanesine Eleştiri
Gazeteci Saadettin Ulusoy, sosyal medya hesabından Afyonkarahisar’daki sağlık hizmetlerini sert bir şekilde eleştirdi. Ulusoy, Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) hastanesine yapılan ziyaretlerde yeni hizmete giren yerler yerine, ana binaların gezdirilmesi gerektiğini belirtti. Ulusoy, ziyaretçilere, vatandaşların yaşadığı sorunların gösterilmediğini öne sürdü.

 

Vatandaşların Çilesi Göz Ardı Ediliyor
Saadettin Ulusoy, paylaşımında “Genel Başkan Yardımcısını, daha yeni hizmete giren Halaç ailesinin yaptırdığı yere götüreceğinize, Afsü’nün ana binalarına götürseydiniz de vatandaşın yaşadığı çileyi görseydi,” diyerek AFSÜ yönetimini eleştirdi. Ulusoy, hastaların parasızlık nedeniyle "yer yok" bahanesiyle geri çevrildiğini ve hijyen standartlarının yeterli olmadığını iddia etti.

Hijyen ve Hasta Kabulü Konusunda Ciddi İddialar
Ulusoy’un açıklamaları, AFSÜ hastanesindeki hijyen koşullarına ve maddi durumu yetersiz olan hastalara yönelik yaklaşımına dikkat çekti. “Hijyenin sıfır olduğunu gösterseydiniz” diyerek sağlık merkezindeki temizlik standartlarını hedef aldı. Ulusoy, vatandaşların sağlık hizmetlerinden yeterince faydalanamadığını ve bunun büyük bir sorun olduğunu savundu.

Sağlık Hizmetlerine Eleştirel Bakış

Ulusoy’un sosyal medya üzerinden dile getirdiği bu eleştiriler, Afyonkarahisar’daki sağlık hizmetlerine dair kamuoyunda yeni tartışmalar başlattı. AFSÜ hastanesinde yaşanan sorunlar ve iddiaların ne şekilde yanıt bulacağı ise merak konusu.

 



#SaadettinUlusoy #AFSÜ #SağlıkHizmetleri #Afyonkarahisar #Hijyen #HastaKabul #VatandaşÇilesi #SağlıkSorunları

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=fbYrMdn3Hyi0caRejTjzseDQOCgT9wF5nMcdT4_yxLI