Vali Yiğitbaşı, Toplum Destekli Polislerle Sosyal Projeleri Görüştü

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay ile birlikte Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görev yapan polisleri kabul etti.

10.10.2024 17:28:00 0
Vali Yiğitbaşı, Toplum Destekli Polislerle Sosyal Projeleri Görüştü


Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay ile birlikte, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görev yapan polisleri makamında ağırladı. Ziyaret sırasında, polislerin gerçekleştirdiği faaliyetler ve toplumun güvenliğini sağlamak amacıyla yürütülen projeler hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Çocuklar ve Gençler İçin Yeni Projeler
Ziyaretin önemli gündem maddeleri arasında, çocuklar ve gençler başta olmak üzere toplumun geniş kesimlerini hedef alan sosyal projeler yer aldı. Toplumun güvenliğini ve refahını artırmaya yönelik olarak devam eden projelerin yanı sıra, gelecekte uygulanacak yeni projelerin de planlaması yapıldı.

Toplum Destekli Polislik Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Edecek
Vali Yiğitbaşı, Toplum Destekli Polislik çalışmalarının toplumun huzuruna ve güvenliğine büyük katkı sağladığını vurgulayarak, önümüzdeki dönemde bu çalışmaların artarak devam edeceğini belirtti. İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay ise, Vali Yiğitbaşı'na desteklerinden ötürü teşekkür etti.

 


#Afyonkarahisar #ToplumDestekliPolislik #SosyalProjeler #ÇocuklarVeGençler #ValiKübraYiğitbaşı #ToplumGüvenliği

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.