Tarih: 28.10.2024 12:24

Uyuşturucu Operasyonu: Metamfetamin ve Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Facebook Twitter Linked-in


 

Afyonkarahisar’da Uyuşturucuya Darbe

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde yürüttüğü çalışmalarda, İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl beldesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen K.Ç., A.Ç. ve İ.G. isimli şahısları takibe aldı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda, şüphelilerin bulunduğu 03 ... plakalı araç Jandarma ekipleri tarafından durduruldu. Adli makamlardan alınan arama kararı ile narkotik tespit köpeği desteğiyle araç ve şahıslar üzerinde arama yapıldı.

Ele Geçirilen Maddeler

Arama sonucunda, şüphelilerin üzerinde ve araçta toplam 10.7 gram metamfetamin, 12 adet sentetik ecza maddesi ve suçtan elde edilen 6.600 TL nakit para ele geçirildi. Bu kapsamda olayla ilgili gerekli adli tahkikat başlatıldı.

Uyuşturucu ile Mücadele Kararlılıkla Sürüyor

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, halk sağlığını tehdit eden uyuşturucu maddelerle mücadele kapsamında çalışmalarına aralıksız devam ettiğini vurguladı. Bu tür operasyonlarla, uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere karşı mücadelesini kararlılıkla sürdüren Jandarma, toplumun huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalarına devam edeceğini belirtti.


#Afyonkarahisar #UyuşturucuOperasyonu #İlJandarmaKomutanlığı #UyuşturucuyaGeçitYok #Gazlıgöl #Metamfetamin #SentetikEcza




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=fbYrMdn3Hyi0caRejTjzseDQOCgT9wF5nMcdT4_yxLI