Tarih: 24.01.2024 15:28

Uluçay, 'Şehrimize değer katmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz'

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, seçim kampanyası kapsamında Anbaryolu'ndaki esnaf ziyaretlerine devam ediyor. 

Anbaryolu üzerinde bulunan işyerlerini adım adım ziyaret eden Uluçay, esnafın taleplerini dinleyerek, şehrin geleceği için projelerini paylaştı.

Ziyaretler sırasında esnafların sıcak karşılaması ve destekleriyle karşılaşan Uluçay, Anbaryolu'nda gerçekleştirdiği bu buluşmada samimiyeti ve halka olan yakınlığıyla dikkat çekti. 

Aynı zamanda esnaf olan Uluçay, işletmeleri tek tek gezerek esnafların beklenti ve önerilerini yerinde dinledi.

Uluçay, Anbaryolu esnafına hitaben yaptığı konuşmada, "Afyonkarahisar'ın her bir noktasına eşit hizmet götürmek amacıyla yola çıktık. 

Sizlerin talepleri, önerileri bizim için çok değerli. Bu şehre değer katmak ve yaşam kalitesini yükseltmek adına projelerimizi sizinle paylaşıyoruz. 

Esnaflarımızın görüşleri, bizim için yön gösterici olacak. Şehrimize değer katmak ve sorunları çözmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Anbaryolu'ndaki esnaf ziyaretleri, vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. 

Esnaflar, Uluçay'ın şehir için sunduğu projelere desteklerini dile getirerek, yeni dönemdeki başarı temennisinde bulundu.

#Uluçay #Afyonkarahisar #EsnafDesteği




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=fbYrMdn3Hyi0caRejTjzseDQOCgT9wF5nMcdT4_yxLI