Tarih: 08.05.2023 21:00

Türkiye’de bir ilk; Baba sordu, oğlu yanıtladı

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar’dan yayın yapan Gün FM Radyosunda Türkiye’de bir ilk yaşandı. CHP Milletvekili Adayı Anıl Halis Akar, gazeteci babası İsmail Akar’ın sorularını yanıtladı.

Açılışta baba oğulun oldukça heyecanlı olduğu gözlendi. Baba Akar açılış konuşmasında bizleri WhatSapp ve Instagram üzerinden dinleyebilirsiniz derken, WhatSapp üzerinden radyonun dinlenemeyeceğini unutuverdi. Oğul Akar ise babasının heyecanına kapılarak dinleyicilere iyi yayınlar diledi.

Yayında baba Gazeteci İsmail Akar sorularını özenle seçerken, oğlu CHP Milletvekili Adayı Anıl Halis Akar’ın da tüm samimiyetiyle yanıtlaması dikkat çekti.

Neden aday olduğundan, gençlerin neler beklediğine kadar, halkın kendilerine ilettikleri sorunlardan, iktidara gelmeleri halinde yapacakları icraatlar kadar her konuda samimi yanıtlar veren Milletvekili Adayı Akar, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve kendisine oy istedi.

Akar, Gün Fm’in geleneği haline gelen program sonrası radyo görevlileriyle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Akar, babası İsmail Akar ve Gün Fm Radyosu Yönetim kurulu Başkanı Fadime Akar ile ayrı ayrı Radyo çalışanlarıyla da ayrı ayrı hatıra fotoğrafı çektirdi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=fbYrMdn3Hyi0caRejTjzseDQOCgT9wF5nMcdT4_yxLI