Sultandağı Kiraz Çalıştayı yapılıyor

Sultandağı Kiraz Çalıştayı yapılıyor

Ekonomi 30.05.2022 10:14:00 0
Sultandağı Kiraz Çalıştayı yapılıyor

Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde düzenlenen 4. Ulusal Sultandağı Tarım, Hayvancılık ve Arıcılık Günleri çerçevesinde organize edilen 2. Ulusal Sultandağı Kiraz Çalıştayı, 3 ve 4 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

 

Sultandağı Kaymakamı Murat Demirbilek öncülüğünde; Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Sultandağı Kaymakamlığı, Çay Ticaret ve Sanayi Odası ile Sultandağı, Dereçine ve Yeşilçiftlik Belediyelerince düzenlenen Ulusal tarım Günlerinin resmi açılışı, 3 Haziran 2022 Cuma günü saat 14:00’da yapılacak. Kemalpaşa ilçesinin Onur Konuğu olduğu programda; Kiraz Çalıştayı 3-4 Haziran tarihlerinde, Çiftçiler Yarışıyor Lider Çiftçi Yarışması da 5 Haziran 2022 Pazar günü saat 12:30’da hayata geçirilecek.

 

Konuyla ilgili konuşan Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız; önceki yıllarda düzenlenen Tarım Günleri etkinliğinin bölge üreticilerine önemli katkı sağladığını ifade ederek, Sultandağı, Dereçine ve Yeşilçiftlik Belediyelerinin etkinliğe ve Kiraz Çalıştayına ayrı bir önem verdiklerini söyledi.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.