Tarih: 09.10.2024 16:24

Şuhut’ta Gazze’ye Destek İçin Anlamlı Yürüyüş

Facebook Twitter Linked-in

 

**Şuhut’ta Gazze'ye Destek Yürüyüşü Düzenlendi**

Gazze'de bir yılı aşkın süredir devam eden direnişe dikkat çekmek ve destek vermek amacıyla Şuhut Kaymakamlığı’nın koordinesinde "Direnişin Simgesi Gazze" yürüyüşü düzenlendi. Şuhut Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nün organize ettiği etkinlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Şuhut Müftülüğü, GSB yurtları, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları (STK) ve ilçe halkı aktif rol aldı.

 

**Büyük Katılım**

Yürüyüş, Şuhut Halk Eğitim Merkezi önünden başlayarak Şuhut Belediye Meydanı'nda son buldu. Gençlerden yaşlılara, öğrencilerden esnafa kadar geniş bir katılımın olduğu etkinlikte, Filistin halkının yaşadığı zorluklar ve acılar dile getirildi. Katılımcılar, Gazze direnişine olan desteklerini sloganlar ve pankartlarla ifade ettiler.

 

**Gazze Direnişi ve Dayanışma Ruhu**

Özellikle gençler ve öğrenciler, Filistin halkının karşılaştığı zorluklara dikkat çekmek için yürüyüşte yer almanın kendileri için önemli olduğunu vurguladı. Vatandaşlar ise Gazze’deki zulme sessiz kalmamak adına yürüyüşe katıldıklarını belirterek, “Kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu göstermek için buradayız,” şeklinde düşüncelerini dile getirdiler.


#Gazze #Şuhut #GazzeDirenişi #FilistinDayanışma #DestekYürüyüşü #DirenişinSimgesiGazze




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=fbYrMdn3Hyi0caRejTjzseDQOCgT9wF5nMcdT4_yxLI