Suç Örgütü Üyeliğinden Aranan Şahıs Yakalandı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen devriye faaliyetleri kapsamında, suç örgütü üyeliği nedeniyle kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.S. isimli şahıs yakalandı ve cezaevine gönderildi.

Asayiş 2.10.2024 21:08:00 0
Suç Örgütü Üyeliğinden Aranan Şahıs Yakalandı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlulara karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Bu kapsamda, aranan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik yürütülen devriye faaliyetlerinde önemli bir operasyona daha imza atıldı.

Suç Örgütü Üyesi Yakalandı

Jandarma ekiplerinin titizlikle gerçekleştirdiği operasyon sonucunda, hakkında "Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma" suçundan 4 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.S. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Yapılan işlemlerin ardından İ.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı ve Afyonkarahisar 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

 

#Afyonkarahisar #Jandarma #SuçÖrgütü #Tutuklama #HapisCezası #SuçlaMücadele #İnfaz

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.