Sistemli çalışma birinciliği getirdi

Sistemli çalışma birinciliği getirdi

Genel 7.07.2022 12:27:00 0
Sistemli çalışma birinciliği getirdi

LGS’de tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi olan Onur Yılmaz ve babası İbrahim Yılmaz Gün FM’de Eğitimci Lokman Özkul’un sunduğu Eğitim Saati programına konuk oldular.

 

Afyonkarahisar Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencisi olan Onur Yılmaz mutluluğunu dile getirerek, “Sistemli bir şekilde çalıştım. Kendime göre yaptığım bir düzen içinde motivasyonumu yüksek tutarak çalıştım. Çalışma aralarında küçük molalar verdim. Bilgisayarı açık bilgilerimi girdikten sonra tam puan aldığımı gördüm. Bu süreçte bana destek olan aileme, öğretmenlerime ve okuluma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“Başarısı bizleri çok mutlu etti”

 

Baba İbrahim Yılmaz ise Onur’un başarısıyla gurur duyduklarını belirterek, “Daima çocuğumuzun arkasındayız. Onur daima sistemli çalıştı. Annesi ve ben üzerimize düşeni yerine getirmeye çalıştık. Başarısı bizleri çok mutlu etti. Mutluluğumuzu paylaşan Sayın Valimiz Kübra Yiğitibaşı ve Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek başta olmak üzere tebriklerini ileten herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

Yayın sonrası Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar LGS Şampiyonu Onur Yılmaz ve babası İbrahim Yılmaz ile görüşerek tebriklerini iletti.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.