Silahla havaya rastgele Ateş Açan Şahıs Kısa Sürede Yakalandı

Afyonkarahisar’da havaya rastgele ateş açarak bu anları sosyal medyada paylaşan şahıs, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin hızlı ve titiz çalışması sonucunda yakalandı. Şahıs adli mercilere teslim edildi.

28.09.2024 20:31:00 0
Silahla havaya rastgele Ateş Açan Şahıs Kısa Sürede Yakalandı

 

**Afyonkarahisar’da Silahla Ateş Eden Şahıs Yakalandı**

Afyonkarahisar Valiliği, eline aldığı silahla havaya rastgele ateş açarak bu görüntüleri sosyal medyada paylaşan şahsın, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kısa sürede yakalanarak adli mercilere teslim edildiğini duyurdu. Valilik tarafından yapılan açıklamada, Afyonkarahisar'da huzur ve güvenliği sağlamak için tüm ekiplerin 7/24 çalışmaya devam ettiği vurgulandı.

**Valilikten Açıklama**

Afyonkarahisar Valiliği'nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:  
"Eline aldığı silahla havaya rastgele ateş açan ve bu görüntüleri sosyal medyadan paylaşan şahıs, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerimizin titiz çalışmasıyla kısa sürede yakalanarak adli mercilere teslim edildi. Afyonkarahisar'da huzur ve güvenliği sağlamak için tüm ekiplerimizle 7/24 çalışmaya devam edeceğiz."

**Huzur ve Güven İçin Sürekli Çalışma**

Açıklamada ayrıca, vatandaşların güvenliğini sağlamak için 7 gün 24 saat boyunca görev başında olunduğu belirtilerek, benzer olaylara karşı her zaman hızlı ve etkin müdahalelerde bulunulacağı mesajı verildi.


#Afyonkarahisar #Jandarma #HuzurVeGüven #SilahlaAteş #Adliİşlem #GüvenlikEkipleri #SosyalMedya


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.