Şiddete Sıfır Tolerans İlkesiyle Mücadelemizi Sürdüreceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kadına ve çocuğa yönelik şiddetle mücadelede devletin tüm kurumlarının koordinasyon içinde çalışacağını vurguladı. "Şiddete sıfır tolerans" ilkesinin devam edeceğini belirtti.

Siyaset 9.10.2024 17:05:00 0
Şiddete Sıfır Tolerans İlkesiyle Mücadelemizi Sürdüreceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin şiddetsiz bir toplum hedefi doğrultusunda attığı adımlara dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, devletin tüm kurumlarının kadına ve çocuğa yönelik şiddetle mücadelede koordinasyon içinde çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

Şiddete Sıfır Tolerans Vurgusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, özellikle kadına ve çocuğa yönelik şiddet konusunda herhangi bir zaafiyet gösterilmesine izin vermeyeceklerini belirtti. Erdoğan, "Şiddete sıfır tolerans" ilkesiyle hareket edeceklerini ve bu konuda kararlılıkla mücadele edeceklerini dile getirdi.

Devletin Tüm Kurumları Koordinasyon İçinde Çalışacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şiddetsiz bir Türkiye için devletin tüm kurumlarının iş birliği içinde olduğunu, bu çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini vurguladı. Erdoğan, "Koordinasyon içinde çalışmayı sürdüreceğiz," diyerek bu mücadelenin önemine dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları, kadına ve çocuğa yönelik şiddetle mücadelede devletin kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.


#RecepTayyipErdoğan #ŞiddeteSıfırTolerans #KadınaŞiddet #ÇocuğaŞiddet #ŞiddetleMücadele #Türkiye #Koordinasyon #DevletKuruluşları


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.