Sevim: Afyonkarahisar Belediyesi Liyakatle Mi, Zorbalıkla Mı Yönetilecek?

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sevim, basın toplantısında CHP’li Afyonkarahisar Belediyesi'ni hedef alarak, belediyede yaşanan mobbing iddialarını ve liyakatsizlikle ilgili eleştirilerini dile getirdi.

Siyaset 1.10.2024 12:20:00 0
Sevim: Afyonkarahisar Belediyesi Liyakatle Mi, Zorbalıkla Mı Yönetilecek?

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sevim, düzenlediği basın toplantısında yerel gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

CHP’li Afyonkarahisar Belediyesi’ni eleştiren Sevim, belediye personeline uygulandığı iddia edilen mobbing ve adaletsizliklere dikkat çekti. 

Sevim, “Her geçen gün yeni bir skandalla karşılaşıyoruz” diyerek, belediyenin yönetim tarzını sert bir şekilde eleştirdi.

"Serdar Çetinkaya Mağdur Edildi"

Sevim, konuşmasında özellikle İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nde görev yapan Serdar Çetinkaya'nın yaşadığı durumu gündeme taşıdı. 

Çetinkaya'nın, sendika başkanlığı gerekçesiyle hukuksuz bir şekilde görevden alındığını belirten Sevim, “Mahalli idareler seçimleri sonrasında Serdar Çetinkaya, keyfi ve hukuksuz bir şekilde Etüt Proje Müdürlüğü kadrosuna atanmıştır.

Yaklaşık 5 aydır kendisine oturacak bir yer dahi verilmemiştir” dedi.

"Mahkeme Kararına Saygısızlık"

Sevim, İdare Mahkemesi'nin yürütmeyi durdurma kararına rağmen belediyenin kararı uygulamamak için bahaneler ürettiğini söyledi. 

Çetinkaya'ya, kanalizasyon servisi yanında atıl bir deponun müdürlük odası olarak gösterildiğini belirten Sevim, “Bu, mahkeme kararına ve hukuka saygısızlıktır. 

CHP'li Belediye Başkanına buradan soruyoruz: Bu şehir liyakatle mi yoksa zorbalıkla mı yönetilecek?” diye sordu.

"Afyonkarahisar Halkı Adaletli Bir Yönetim Hak Ediyor"

Sevim, Afyonkarahisar halkının adaletli ve dürüst bir yönetim beklediğini vurguladı. Belediye yönetimine çağrıda bulunarak, “Nefislerini kenara bırakarak, kişisel egolarından arınarak Afyonkarahisar’a hizmet etmelerini tavsiye ediyoruz. 

AK Parti olarak mağdur edilen tüm hemşehrilerimizin yanında olacağız ve her platformda haklarını savunmaya devam edeceğiz” dedi.

#Afyonkarahisar #Liyakat #Zorbalık #BelediyeSkandal #Mobbing #SerdarÇetinkaya #Adalet


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.