Sandıklı’da Jandarma Operasyonu: Uyuşturucu Ticaretine Darbe

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele kapsamında Sandıklı’da gerçekleştirdiği operasyonla 3 şüpheliyi yakaladı. Operasyonda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ve kullanım aparatları ele geçirildi.

Asayiş 3.10.2024 16:29:00 0
Sandıklı’da Jandarma Operasyonu: Uyuşturucu Ticaretine Darbe

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Gözaltında

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ticaretine karşı yürüttüğü titiz çalışmalar neticesinde F.K., M.P. ve E.Y. isimli şahısların 03 .. 700 plakalı araçla Antalya’dan temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde satacakları bilgisine ulaştı. Bunun üzerine, Sandıklı Hüdai Kaplıcaları Kavşağı'nda şüpheli şahısların bulunduğu araç durduruldu.

Araç ve İkametlerde Arama Yapıldı

Adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda, Jandarma ekipleri narkotik köpek unsuru eşliğinde araçta ve şüphelilerin ikametlerinde arama gerçekleştirdi. Yapılan aramalar sonucunda:

12 gram metamfetamin

5 gram esrar

64 içimlik sentetik kannabinoid emdirilmiş peçete

34 gram kenevir tohumu

1 adet uyuşturucu kesme aparatı (makas)

11 adet uyuşturucu kullanma aparatı

2 adet cep telefonu

ele geçirildi.

Soruşturma Başlatıldı

Ele geçirilen maddelerle ilgili olarak şüpheli şahıslar hakkında adli tahkikata başlandı. Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele ve suçlulara yönelik kararlı çalışmalarına devam edeceğini belirtti.



#Sandıklı #Afyonkarahisar #UyuşturucuMücadelesi #JandarmaOperasyonu #Narkotik


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.