Sandıklı Spor ile Denizli İdman Yurdu Karşılaşması Beraberlikle Sonuçlandı

Bölgesel Amatör Lig’de Sandıklı Spor ile Denizli İdman Yurdu Güreller Spor arasında oynanan mücadele, 0-0'lık skorla sona erdi. Sandıklı İlçe Stadyumu'ndaki maça protokol yoğun ilgi gösterdi.

Spor 13.10.2024 18:49:00 0
Sandıklı Spor ile Denizli İdman Yurdu Karşılaşması Beraberlikle Sonuçlandı


Sandıklı Spor, Zorlu Mücadelede Berabere Kaldı

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Sandıklı Spor, kendi sahasında Denizli İdman Yurdu Güreller Spor'u ağırladı. Sandıklı İlçe Stadyumu’nda oynanan maçta iki takım da gol bulamayarak sahadan 0-0 eşitlikle ayrıldı. Mücadele boyunca her iki ekip de defansif anlamda dikkatli oynarken, gol yollarında etkili olamadı.

Protokolden Yoğun İlgi

Sandıklı İlçe Stadyumu’nda oynanan maça ilçe protokolü de büyük ilgi gösterdi. Karşılaşmayı, Sandıklı İlçe Kaymakamı Önder Çengel, İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun ve Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş tribünden takip etti.

Her iki takım da ligdeki sıralamalarını korumak için önemli bir mücadele sergilerken, sahadan galibiyet çıkmadı ve puanlar paylaşıldı.


 


#SandıklıSpor #DenizliİdmanYurdu #BölgeselAmatörLig #Sandıklı #Spor #Futbol #AdnanÖztaş #BAL #Afyonkarahisar

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.