Öztürk: Yardımlar gerçek ihtiyaç sahiplerine veriliyor

Öztürk: Yardımlar gerçek ihtiyaç sahiplerine veriliyor

Güncel 20.07.2022 16:03:00 0
Öztürk: Yardımlar gerçek ihtiyaç sahiplerine veriliyor

Afyonkarahisar’ın en büyük ve en güvenilir yardım derneği olan Yarım Elma Dernek yöneticileri, Vali Kübra Güran Yiğitbaşı’nı makamında ziyaret etti.

Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Melih Yurter, İbrahim Alimoğlu ve Dernek Müdürü Seydi Yılmaz, dernek olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Erol Öztürk, Afyonkarahisar halkının kendilerine gösterdikleri güven için teşekkür etti.
Başkan Öztürk, Kuran Bayramı dolayısıyla yapılan kurban hisse ve kurban payları konusunda dernek tarihinde bir rekora imza attıklarını belirterek, yapılan yardımların tam anlamıyla ihtiya sahibi insanlara ulaşması için adeta kılı kırk yardıklarını söyledi.

Halkın kendilerine verdiği her türlü yardımın en iyi şekilde değerlendirilmesi ve gerçek ihtiya sahiplerine ulaştırılmasında köpr olduklarını hatırlatan Öztürk, yanlış kullanılmasının da ayrı bir vebal teşkil ettiğini kaydetti.
Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, heyete dernek çalışmalarında başarılar diledi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.