Özburun’da Başkan Özdemir öğrencilere balık ikram etti

Afyonkarahisar’ın Özburun Kasabası, Belediye Başkanı Bünyamin Özdemir, yeni bir projeyi hayata geçirdi. Kasabada bulunan ve belediyeye ait olan balık tesisinde sınıf sınıf Özburun İlköğretim Okulu öğrencilerine balık ikram etti.

Belediye 3.10.2024 14:34:00 0
Özburun’da Başkan Özdemir öğrencilere balık ikram etti

Özburun Belediye Başkanı Bünyamin Özdemir’in bizzat başlattığı bu projede, öğrencilere öğle yemeklerinde taze balık ikram ediliyor. Tesis, kısa süre önce yenilenen yüzüyle hem dikkat çekiyor. Gıda güvenliği ve hijyen standartlarına dikkat edilen tesis, balık tüketimini artırarak öğrencilerin gelişimine de katkı sağlamayı hedefliyor.

BAŞKAN ÖZDEMİR, “EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Başkan Bünyamin Özdemir, belediye olarak eğitime destek vermeye devam ediyoruz. Öğrencilerin sağlıklı ve dengeli beslenmelerine önem verdiklerini belirten Başkan Özdemir, “Özburun’un geleceği olan çocuklarımızın sadece eğitimine değil, fiziksel ve zihinsel gelişimlerine de katkıda bulunmak istiyoruz. Balık, içerdiği yüksek protein ve vitaminlerle çocuklarımızın büyümesine destek olacak. Aynı zamanda burada hep birlikte vakit geçirerek sosyal becerilerini geliştirmelerini sağlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ÖZDEMİR’E TEŞEKKÜR 

Özburun İlköğretim Okulu öğrencileri, öğle yemeklerinde belediye tarafından düzenlenen bu etkinlikten oldukça memnun. Hem ücretsiz olarak sağlıklı beslenme imkânı bulduklarını hem de arkadaşlarıyla keyifli zaman geçirdiklerini belirten öğrenciler, Başkan Özdemir’e teşekkürlerini sundu.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.