Tarih: 26.08.2024 10:01

Olgun: "Anayasa'nın Tarafsızlık İlkesi Hatırlatılmalıdır"

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un Afyonkarahisar’a gerçekleştirdiği ziyarette, resmi program öncesinde yaşanan bazı protokol uygulamalarına tepki gösterdi. 

Olgun, “TBMM Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş’un İlimize geliş programı, kendisi de TBMM Üyesi olan ve Devlet usul ve adabı gereği üzerine düşen tüm vecibeleri yerine getiren muhalefetin tek milletvekilinden sanırım kısmen gizlense de resmi program öncesi, koruma görevinin vatandaşın ödediği vergilerle sağlanan araç ile ve sanırım güvenlik nedeniyle olsa gerek AKP vekilleri ve İl Başkanınca icra edildiği görülmüştür.

"Anayasa'nın Tarafsızlık İlkesi Hatırlatılmalıdır"

“Hal böyle olunca, tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerim adına Meclis Başkanını karşılama görevi icra edilirken, aynı zamanda Cumhur İttifakı üyesi milletvekilleri ve İl Başkanı da itina ile karşılanmıştır.

Türk Milletinin Büyük Zaferinin kutlandığı bu günlerde, birlik ve beraberlikten bahsedilirken, Anayasa gereği "Tarafsızlık İlkesi" tekrar hatırlatılması gereği hasıl olmuştur.

Vaziyeti Büyük Türk Milletine ve Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin bilgi ve taktirlerine sunarım.” ifadelerini kullandı.

#NumanKurtulmuş #HakanŞerefOlgun #Tarafsızlıkİlkesi #Afyonkarahisar #Protokol #TBMM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=fbYrMdn3Hyi0caRejTjzseDQOCgT9wF5nMcdT4_yxLI