Müjdeli Haber Başkan Koyuncu'dan geldi

Müjdeli Haber Başkan Koyuncu'dan geldi

Siyaset 8.11.2022 14:48:00 0
Müjdeli Haber Başkan Koyuncu

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesine yapılması planlanan Devlet Hastanesinin ihalesinin yapıldığı bildirildi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Devlet Hastanesi ihalesinin yapıldığı müjdesini verdi.

Yapılacak olan Devlet Hastanesi ile ilçedeki yatak kapasitesi artarken sahip olacağı yüksek teknoloji, modern, fiziki imkânlarla da sağlık hizmet sunumu güçlenmiş olacak.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; “Bizim siyasetimiz hizmet siyaseti. Dedikodudan çekişmeden uzak, ilçemize kalıcı eserler kazandırma siyaseti. İlçemizin merkezi bütçeden bugünkü kazanımı tam olarak 151 Milyon TL, eski parayla 151 Trilyon TL. Emirdağ Yeni Devlet Hastanesi ihalesi bugün itibariyle tamamlandı.Bir ay içerisinde yer teslimi yapılarak, inşaatı başlayacaktır. Kadim Şehrimize Hayırlı Olsun” dedi.

Ayrıca Başkan Koyuncu, açıklamasında; “Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Bakanımıza özellikle Sayın Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’e, Kaymakamımız Osman Bilici’ye ve AK Parti Teşkilatımızın İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’a ve İlçe Başkanı Erkan Karakuşa’a teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.


Anahtar Kelimeler: Müjdeli Haber Başkan Koyuncu' geldi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.