Tarih: 24.09.2024 19:20

MHP'li Taytak'tan Gergerlioğlu'na Sert Yanıt: "Esas Sana Lanet Olsun!"

Facebook Twitter Linked-in

 Ümraniye’de şehit düşen polis memuru Şeyda Yılmaz’ın katilinin çöp poşeti içinde adliyeye sevk edilmesine tepki gösteren DEM'li Gergerlioğlu'na, MHP'li Mehmet Taytak'tan sert yanıt geldi. Taytak, "Esas sana ve senin gibi düşünenlere lanet olsun!" dedi.


 

Polis Memuru Şeyda Yılmaz Şehit Edildi

İstanbul Ümraniye’de motosiklet hırsızlığı şüphelisini yakalamaya çalışırken çıkan arbedede silahlı saldırıya uğrayan polis memuru Şeyda Yılmaz, şehit düştü. Şüpheli Yunus Emre Geçti, 26 suç kaydı bulunan bir suç makinesi olarak tanımlandı. Olayın ardından Geçti,boydan çöp poşeti geçirilerek İstanbul Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi.

Suç Makinesi Yunus Emre Geçti Cezaevine Gönderildi

Yunus Emre Geçti, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği aracıyla adliyeye götürüldü ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. 19 yaşındaki zanlı, işlediği suçlarla büyük tepki topladı. Ancak, adliyeye sevk şekli yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

DEM’li Gergerlioğlu’ndan Tepki: "Bu Toplum Ne Zaman Anlayacak?"

DEM Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, sosyal medyada yaptığı açıklamada, zanlının çöp poşeti ile sevk edilmesini ve hayvan koruma aracıyla adliyeye götürülmesini eleştirdi. Gergerlioğlu, "Polisi öldüren katile lanet olsun, onu çöp poşetine koyup hayvan koruma arabasıyla götüren polise ve emri veren amire de yazıklar olsun!" diyerek tepkisini dile getirdi. Ayrıca, cezalandırmanın polise ait olmadığını vurgulayarak, toplumun bu ayrımı yapması gerektiğini belirtti.

MHP'li Taytak'tan Sert Yanıt: "Esas Sana Lanet Olsun!"

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Gergerlioğlu'nun açıklamalarına sert tepki gösterdi. Katilin adliyeye sevk edilme biçiminden ziyade, hayvan koruma aracına bindirilmesine karşı çıktığını belirten Taytak, "Burada yapılan tek yanlış, o aşağılık şerefsizin masum hayvanların aracına bindirilmesidir. Esas sana ve senin gibi düşünenlere lanet olsun!" ifadelerini kullandı.

 

 


#ŞehitPolis #YunusEmreGeçti #ÖmerFarukGergerlioğlu #MehmetTaytak #Adalet #MHP #DEM #ŞeydaYılmaz

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=fbYrMdn3Hyi0caRejTjzseDQOCgT9wF5nMcdT4_yxLI