Meydana Gelen Deprem Sonrası Afyonkarahisar Valiliği Çalışmaları Koordine Etti

Afyonkarahisar'da sabahın ilk saatlerinde yaşanan 4.5 şiddetindeki deprem sonrası İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü hızlıca harekete geçti. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, sahada yürütülen tarama faaliyetlerini koordine etti.

Genel 11.07.2024 11:37:00 0
Meydana Gelen Deprem Sonrası Afyonkarahisar Valiliği Çalışmaları Koordine Etti

Afyonkarahisar'da sabah erken saatlerde meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremin ardından İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde hızlı bir koordinasyon sağlandı. 

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, sahada tarama faaliyetleri yürüten ekiplerden bilgi alarak çalışmaları yakından takip etti.

Hasar Tespit Çalışmaları

Vali Yiğitbaşı, AFAD ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen ihbarların incelendiğini belirterek, 4 ihbarda maddi hasar tespit edildiğini ve bu hasarların değerlendirilmesi için ekiplerin sahada olduğunu ifade etti. 

AFAD, 112 Acil Çağrı Merkezi ve ilgili tüm kurumlar, tarama faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Geçmiş Olsun Mesajı

Vali Yiğitbaşı, depremden etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Vatandaşların güvenliği için gerekli tüm önlemlerin alındığını ve hasar tespit çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti. 

"Deprem sonrası tüm kurumlarımız koordineli bir şekilde çalışmaktadır. Maddi hasar tespiti yapılan yerlerde ekiplerimiz görev başındadır," dedi.

Geçmiş Olsun Mesajları

Vali Yiğitbaşı ve diğer yerel yetkililer, depremden etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, olası artçı sarsıntılara karşı dikkatli olmaları ve resmi açıklamaları takip etmeleri çağrısında bulundu.

#Afyonkarahisar #Deprem #AFAD #112Acil #Valilik #GeçmişOlsun #HasarTespiti #Koordinasyon


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.