Tarih: 03.04.2023 13:09

Mahalle iftarları sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Ramazan ayı boyunca farklı mahallerde düzenlediğinen iftarlar da, bu kez adres Gazi, Nazmi Saatçi, Ali İhsan Paşa ve Kocatepe Mahalleleri oldu. 

 

Eşi Sevim Zeybek ile birlikte katıldığı mahalle iftarında sevgi gösterileriyle karşılanan Zeybek Başkan, vatandaşlarla tek tek selamlaştı, Ramazanlarını kutladı. Gönül sofrasında bir araya gelen Afyonkarahisarlılar dualar ardından hep orucunu açtı. Harbiş Pazar yerinde verilen iftar yemeğine; hemşehrilerimizin yanı sıra Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve teşkilat mensupları katıldı.

 

ZEYBEK BAŞKAN'DAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Kardeşliğin pekiştiği, Ramazan'ın bereketinin paylaşıldığı iftar sofralarında birlikte olmayı sürdürüyoruz diyen Başkan Mehmet Zeybek halkımızın Ramazan'ı Şerif'ini kutladı. Konuşmasında; Hepimizin Ramazan-ı Şerif'i mübarek olsun. Cenab-ı Allah yenilerine sağlıcakla, eşimizle dostumuzla, çocuklarımızla ulaşmayı nasip etsin. Kötülere fırsat vermesin. Birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Milletvekillerimiz ve teşkilatımız ile birlikte iftar programlarımızda sizlerle bir arada olmaya devam ediyoruz. Gayemiz bu ayın maneviyatını yaşamak ve yaşattırmak. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=fbYrMdn3Hyi0caRejTjzseDQOCgT9wF5nMcdT4_yxLI