Tarih: 26.06.2023 16:17

"Kurban İsmailce Teslimiyettir."

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Özkaya, bayramın teslimiyet, paylaşma, hoşgörü ve yardımlaşma olduğuna dikkat çekti. 

Milletvekili Özkaya, bayramların toplumların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiği önemli günler olduğunu vurgulayarak, İslamiyet'in yardımlaşma, paylaşma ve hoşgörü gibi değerleri her zaman öğütlediğini ve bu değerlerin Peygamber Efendimiz vasıtasıyla gösterildiğini söyledi. 

Özkaya, "Bu duygu ve hissiyatlarına yoğunlaştığı Kurban Bayramı'na sağlıkla erişmekten dolayı Rabbimize hamd ediyorum" dedi.

Ali Özkaya, bayramın Yüce Allah'ın rızasını kazanmak için bir fırsat olduğuna dikkat çekerek, öksüz, yetim, kimsesiz ve yardıma muhtaç kardeşlerin yanında olunması gerektiğini belirtti. 

Hz. İsmail'in gösterdiği eşsiz teslimiyet ve inanca sahip olabilmek adına üzerlerine düşen görevleri yapma niyetinde olduklarını ifade etti.

Özkaya, mesajının sonunda "Dargınlıkların sona erdiği, küskünlerin barıştığı, herkesin bayramı bayram gibi yaşadığı bir Kurban Bayramı diliyorum. 

Kurbanlarımızın makbul, dualarımızın kabul olmasını niyaz ediyorum. Aziz hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam Aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Beyaz Belge Haber




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=fbYrMdn3Hyi0caRejTjzseDQOCgT9wF5nMcdT4_yxLI