Tarih: 10.06.2024 11:17

Kızılören Belediye Başkanı Erol'dan ilçeye yeni tesis

Facebook Twitter Linked-in

Kızılören ilçesinde başarılı bir belediye başkanlığı süreci geçiren Başkan Ali Erol, ilçe halkının ihtiyaçlarının karşılanması doğrultusunda yapmış olduğu hizmetler büyük takdir topluyor. Başkan Erol, tel örgü panel çit sistemleri beton direk üretim tesisinin açılışını geçtiğimiz hafta ilçe kaymakamı Eyyüp Tuğ ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirdi.

 

 

“İLÇEMİZİN HER ALANDA GELİŞİMİNİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Kızılören için çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Erol, "İlçemizin gelişimi ve halkımızın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Halkımızdan gelen yoğun talep üzerine tel örgü panel çit sistemleri beton direk üretim tesisimizi hizmete açtık. Bu tesis, ilçemizin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak ve belediye bütçemize önemli bir gelir kaynağı oluşturacak. İlçemizin her alanda gelişimini sürdüreceğiz. Halkımızın refahı ve mutluluğu için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“TESİSİMİZ YOĞUN BİR TALEP GÖRÜYOR”

Tesisin hizmete gitmesiyle birlikte yoğun bir üretim talebi aldıklarını belirten Başkan Erol, “Tesisimizin hizmete girmesiyle birlikte yoğun bir üretim talebi aldık. Hem ilçemize hemde çevre ilçe ve belediyelerimizden iş aldık. En son Fethibey Belediye Başkanı Mustafa Özdemir’in talebi ile belediye tarafından yapılan GES sisteminin çevre alanının örülmesi işini gerçekleştirdik. Üretken belediyecilik anlayışı ile hizmetlerimize tüm hızıyla devam edeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=fbYrMdn3Hyi0caRejTjzseDQOCgT9wF5nMcdT4_yxLI