Tarih: 02.08.2024 10:37

Karataş: Geçim Zamanında Da Vatandaşımızla Beraberiz

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, Dazkırı İlçe Başkanı Veysel Korkmaz, İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Uğurlu, Sefa Şenel ve İbrahim Aktürk ilçe ziyaretleri kapsamında gittikleri Dazkırı’da Ak Partili Belediye Başkanı Fatih Çiçek’e tebrik

ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar dilediler.

İl Başkanı Karataş yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Saadet Partisi olarak İlçe ziyaretlerimiz kapsamında Dazkırı ilçemizde hemşehrilerimizle, esnaflarımızla buluştuk. 31 Mart seçimlerinde Dazkırı Belediye Başkanı olarak seçilen Fatih Çiçek beyi de bu vesileyle ziyaret ettik. 

31 Mart seçimlerinden önce tüm ilçelerimizle ilgili sorunlarının ve çözüm yollarının tespitini yaptık. Bu sorun ve çözümlerin takip edilmesi, hemşehrilerimizin daha yaşanabilir imkanlarda yaşaması anlamında ilçe teşkilatlarımızla birlikte gayret gösteriyoruz.

Sadece seçim öncesi değil seçimden sonra geçim zamanında da teşkilatlarımızla birlikte sahada vatandaşımızla birlikteyiz. Parti ayrımı gözetmeksizin herkesle oturup Afyon’umuz için dertleniyoruz. 

Fatih beye nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisine ilçede yapacağı hayırlı hizmetlerde başarılar diliyor, Saadet Partisi olarak Dazkırı’da hemşehrilerimizin faydasına olacak tüm çalışmalarda destek olacağımızı ifade ediyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek ise Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş’a ve beraberindeki heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

#SaadetPartisi #Afyonkarahisar #Dazkırı #BelediyeBaşkanı #VatandaşlaBirlikte #YerelPolitika #GeçimZamanı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=fbYrMdn3Hyi0caRejTjzseDQOCgT9wF5nMcdT4_yxLI