Tarih: 10.09.2024 22:08

Kapalı Kapılar Ardında Verilen Sözler Tutulmadı

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, sosyal medya hesaplarından yaptığı sert bir açıklama ile HDP milletvekilleriyle iş birliği yapanları ve bu süreçte verilen vaatlerin yerine getirilmediğini dile getirdi. Yurdunuseven, "Senin ömrünün meclis koridorlarında kimlerle geçtiğini biz çok iyi biliyoruz. Daha düne kadar HDP milletvekilleri ile ortaklaşa LGBT’lileri mecliste ağırlayıp ortak basın açıklaması yapan sen değil miydin?" diyerek, bu konuda net bir tavır sergiledi.

Yurdunuseven, özellikle seçim dönemindeki vaatleri hatırlatarak, “Seçimde o sarf ettiğin sözlerini genel başkanın Uşak’ta düzeltip Afyonkarahisar belediyesinin kapılarının herkese açık olacağını deklare etmemiş miydi?” sözleriyle eleştirilerini sürdürdü.  

Eleştiriler Devam Ediyor
Paylaşımında, muhalefet partilerine yönelik eleştirilerini genişleten Yurdunuseven, İstanbul adaylarıyla danışıklı dövüş yapıldığını ve bu yolla milliyetçilik üzerinden algı yaratıldığını belirtti: “İstanbul adayınızla danışıklı dövüşüp sen buradan milliyetçiliği, o da oradan DEM’ciliği oynayıp milletin aklıyla alay etmediniz mi?”  

Vaatlerin Tutulmaması Eleştirisi
Yurdunuseven ayrıca, kapalı kapılar ardında verilen sözlerin tutulmadığını vurguladı: "Zaten sadece algı yaparak oy devşirmek için konuşup kapalı kapılar ardında verdiğin hiçbir sözü tutmadığını seçildiğin günden bu yana gösterdin. Fazla çırpınma...” ifadeleriyle sözlerine son verdi.  


#İbrahimYurdunuseven #Afyonkarahisar #AKParti #HDP #Siyaset #SeçimVaatleri #Milliyetçilik




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=fbYrMdn3Hyi0caRejTjzseDQOCgT9wF5nMcdT4_yxLI