Tarih: 12.06.2022 12:26

İYİ Partili Akcan; İnsanlarımızın sıkıntısını kökten çözeceğiz

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı ‘Anlat İstanbul’ isimli saha çalışması tüm semtlerde devam ediyor.

 

Saha çalışmalarına Genel başkan yardımcıları ve milletvekillerinin de içerisinde bulunduğu ekipler İstanbul’un çeşitli semtlerinde vatandaşları dinliyor.

‘Anlat İstanbul’ çalışmalarımız kapsamında İstanbul Ataköy 2. 5. 6. kısım mahallelerini ziyaret eden Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel ve eski Bayındırlık ve İskan Bakanı 23. Dönem Afyon Milletvekili Abdülkadir Akcan ile birlikte İstanbul İl Teşkilatı ve İlçe teşkilatları sokak sokak dolaşarak vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

İYİ Parti çalışmalarına hangi il olursa olsun katılmak için büyük çaba sarf ettiğini belirten Abdülkadir Akcan, “Gerek memleketim Afyonkarahisar’da gerekse Genel Merkezimizin verdiği görevler çerçevesinde diğer illerde saha çalışmalarına katılıyorum. İnsanlara dokunmak, onların sıkıntılarını dinlemek ve çözüm noktasında yardımcı olabilmek güzel bir duygu. Umut ediyorum ki ilk seçimde iktidara gelecek olan partimizin projeleriyle, bu ülke insanının sıkıntısını köken çözmüş olacağız” dedi.

 

Akcan, her kesim insandan İYİ Partiye büyük bir güven ve destek gördüklerini belirterek, saha çalışmalarına aralıksız devam edileceğinin altını çizdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=fbYrMdn3Hyi0caRejTjzseDQOCgT9wF5nMcdT4_yxLI