İscehisar’da sel hasara yol açtı

İscehisar’da sel hasara yol açtı

Asayiş 17.06.2022 13:27:00 0
İscehisar’da sel hasara yol açtı


Dün akşam saatlerinde yaşanan sağanak yağış İscehisar ilçesinde hayatı olumsuz etkiledi. Yağışın ardından meydana gelen sel, bölgede hasara neden oldu.
Etkili olan sağanak yağışa bağlı olarak Karaağaç Köyü deresinin taşması sonucu İscehisar ilçesinde sel meydana geldi. Aşırı yağış nedeniyle altyapı, yollar ve tarım arazileri zarar gördü. 
İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, hasar tespit çalışmalarının başlatıldığını belirterek, "Sel ve hatların tıkanması neticesinde altyapıda, yollarda ve tarım arazilerinde büyük maddi hasar oluştu. Tüm ekip ve ekipmanlarımızla maddi hasarı en aza indirgemek için tüm gece boyunca çalıştık. Sel nedeniyle içme suyu ana şebekemizde hasar oluştu ilçe genelinde su kesintisi yaşanıyor. Su kesintisini gidermek için ekiplerimiz çalışma başlattı. Hasar tespit çalışmalarına başladık. Tek tesellimiz can kaybının yaşanmaması. Rabbim milletimizi her türlü afetten korusun" dedi.


Anahtar Kelimeler: İscehisar’ hasara

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.