Tarih: 18.09.2024 12:05

İçinde Afyonkarahisar'ında Bulunduğu Dev Operasyon

Facebook Twitter Linked-in

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen NARKOÇELİK-39 operasyonunda 44 ilde dev bir uyuşturucu operasyonu yapıldığını ve 470 kg uyuşturucu madde ile 4 milyon 945 bin 832 adet uyuşturucu hapın ele geçirildiğini açıkladı.

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde yürütülen uyuşturucu ile mücadelede önemli bir adım olan "NARKOÇELİK-39" operasyonunun detaylarını kamuoyuyla paylaştı. Bakan Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı’nın koordinesinde 44 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonun büyük bir başarı ile sonuçlandığını belirtti.

44 İlde Eş Zamanlı Operasyon

İstanbul, Yalova, Gaziantep, İzmir, Ankara, Antalya, Konya, Samsun, Adana, Mersin, Bursa, Malatya, Manisa, Şanlıurfa, Rize, Denizli, Kayseri, Aydın, Kahramanmaraş, Kocaeli, Sakarya, Şırnak, Tokat, Balıkesir, Amasya, Hatay, Elazığ, Isparta, Karaman, Nevşehir, Osmaniye, Sinop, Afyonkarahisar, Eskişehir, Tekirdağ, Adıyaman, Aksaray, Bartın, Çanakkale, Erzincan, Kırıkkale, Kırşehir, Muş ve Diyarbakır’da düzenlenen operasyonlarda, toplam 470 kg uyuşturucu madde ile 4 milyon 945 bin 832 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Operasyona, 681 ekip, 1.876 personel, 9 hava aracı ve 26 narkotik dedektör köpeği katıldı. Yerlikaya, uyuşturucu tacirlerine yönelik bu tür kapsamlı operasyonların kararlılıkla süreceğini vurguladı.

Afyonkarahisar’da Büyük Başarı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 162 bin 232 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyon sonucunda 2 zehir taciri yakalandı.

Kahraman Polislere Teşekkür

Bakan Yerlikaya, uyuşturucu ile mücadelede canla başla çalışan polis teşkilatını tebrik ederek, "Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" ifadelerini kullandı.

 

#AliYerlikaya #NARKOÇELİK39 #UyuşturucuyaGeçitYok #TürkiyeninHuzuru #KahramanPolisler




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=fbYrMdn3Hyi0caRejTjzseDQOCgT9wF5nMcdT4_yxLI