Tarih: 11.10.2024 10:10

İçinde Afyonkarahisar'ın da Bulunduğu 53 İlde Eş Zamanlı Operasyon

Facebook Twitter Linked-in


İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla Türkiye genelinde uyuşturucuya karşı yürütülen mücadelenin sürdüğünü duyurdu. "Bunları temizlemeye kararlıyız" diyerek zehir tacirlerine karşı verilen savaşı vurgulayan Yerlikaya, Afyonkarahisar dahil 53 ilde gerçekleştirilen "NARKOÇELİK-43" operasyonlarının başarıyla tamamlandığını belirtti.

Tonlarca Uyuşturucu Ele Geçirildi
Operasyonlarda, toplamda 1 ton 392 kilogram uyuşturucu madde ve 752 bin 261 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Bu dev operasyon, Cumhuriyet Başsavcılıkları ve Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı'nın koordinasyonunda gerçekleştirildi.

Polisin Büyük Başarısı
Operasyon kapsamında; 838 ekip, 2.094 personel, 11 hava aracı ve 29 narkotik dedektör köpeği aktif olarak görev aldı. Yapılan operasyonlarla 335 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalanarak adalete teslim edildi.

Türkiye Genelinde 53 İlde Eş Zamanlı Operasyon
NARKOÇELİK-43 operasyonları Ankara, Gaziantep, İstanbul, Adana, Samsun, Diyarbakır, Mersin, Şanlıurfa, İzmir, Bursa gibi büyükşehirlerin yanı sıra Afyonkarahisar ve 52 ilde eş zamanlı olarak düzenlendi. Türkiye’nin dört bir yanında eş zamanlı olarak gerçekleşen bu operasyon, uyuşturucu ile mücadelede Türkiye’nin kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Cumhuriyet Başsavcılıklarına ve Polislere Teşekkür
Yerlikaya, operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıklarına ve operasyonu gerçekleştiren kahraman polislere teşekkür etti. "Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle," diyerek, Türkiye’nin huzuru için çalışan emniyet güçlerinin mücadelesine olan desteğini dile getirdi.

 

#NarkoÇelik43 #UyuşturucuyaGeçitYok #ZehirTacirlerineDurDe #TürkiyeninHuzuru #Afyonkarahisar #Emniyet

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=fbYrMdn3Hyi0caRejTjzseDQOCgT9wF5nMcdT4_yxLI