Hüsnü serteser mazbatasını aldı

Hüsnü serteser mazbatasını aldı

12.10.2022 19:00:00 0
Hüsnü serteser mazbatasını aldı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Seçim Kuruluna giderek mazbatasını aldı. 

Geçen hafta yapılan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde tekrar Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Hüsnü Serteser ve yönetimi İl Seçim Kuruluna giderek mazbatasını aldı. Mazbatasını alan ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, afyon kazandığı  icin çok mutlu olduğunu ifade ederek, kendisine destek veren vermeyen herkese teşekkür etti. 

HERKESI KUCAKLAYACAGIZ

Seçimlerin bittiğine dikkat çeken Başkan Serteser, “Artık seçim bitti. Meclis Başkanımız, 87 Meclis Üyemiz, tüm Meslek Komitelerimiz ile Afyonkarahisar’ın ekonomisini, istihdamını, ihracatını güçlendirmek için hep birlikte çalışacağız. Tabiki seçim zamanı bazı rekabetten dolayı kırgınlıklar olabiliyor. Biz hiç kimseye kırgın değiliz. Hiç kimseye küskün değiliz. Bundan sonra Afyonkarahisar’da el ele hizmet var” dedi.


Anahtar Kelimeler: Hüsnü serteser mazbatasını

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.