Eski Başkan Çetin, Yeniden Başkanlığa Adaylığını Duyurdu

Kayıhan Beldesinin Eski Belediye Başkanlarından Seydi Çetin, 2024 yerel seçimleri öncesi AK Parti'den Kayıhan Belediye Başkan aday adaylığı için başvuruda bulundu

Siyaset 16.11.2023 11:51:00 0
Eski Başkan Çetin, Yeniden Başkanlığa Adaylığını Duyurdu

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Kayıhan Beldesi'nin tanınmış isimlerinden ve eski Belediye Başkanlarından Seydi Çetin, 2024 yerel seçimleri öncesi AK Parti'den Kayıhan Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. 

Başvuru evraklarını AK Parti İhsaniye İlçe Başkanı Mustafa Özer'e teslim eden Çetin, aday adaylığı sürecinde önemli açıklamalarda bulundu.

Çetin, yaptığı açıklamada, "Rızayı ilahi yolunda çıktığımız bu kutlu yolda AK Parti'den Kayıhan kasabası aday adaylığı başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. 

Önceki dönemde gerçekleştirdiğimiz adaletli ve eşit hizmetleri artırarak devam ettirmeyi hedefliyoruz. Sadece kendimiz ve yakın çevremiz için değil, Kayıhan kasabası halkının hak ettiği hizmeti vermeye devam edeceğiz. 

Bu yolda Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Şerleri de hayra çevirsin inşallah. Niyet hayır, akıbet hayır" şeklinde konuştu.

Aday adaylığı başvurusuyla ilgili bilgi veren Çetin, Kayıhan Beldesi için daha fazla hizmet sunma amacıyla bu adımı attığını belirtti.

>>Beyaz Belge'den Taha Ulusoy'un Haberi

#SeydiÇetin #KayıhanBelediyeBaşkanı #AKParti #YerelSeçimler #AdayAdayı #Afyonkarahisar


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.