Erasmus+ Projesi Kapsamında Sertifika Töreni ve Veda Ziyaretleri Gerçekleşti

Erasmus+ projesi kapsamında Hırvatistan ve Litvanyalı proje ortakları, ilçemizde düzenlenen sertifika töreni ve veda ziyaretleri ile projeyi başarıyla tamamladı. Kaymakam Önder Çengel ve Belediye Başkanı Adnan Öztaş’a yapılan ziya

Kültür-Sanat 10.10.2024 10:32:00 0
Erasmus+ Projesi Kapsamında Sertifika Töreni ve Veda Ziyaretleri Gerçekleşti

 

Erasmus+ Projemizin Son Günü Tamamlandı
İlçemizde yürütülen Erasmus+ projesi, Hırvatistan ve Litvanya’dan gelen proje ortaklarının katılımıyla düzenlenen sertifika töreni, değerlendirme toplantısı ve veda ziyaretleri ile başarıyla tamamlandı. Proje sürecindeki etkinliklerin ardından, misafirlerimiz Kaymakamımız Sayın Önder Çengel'i makamında ziyaret ederek, proje boyunca duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Sertifika ve Hediye Takdimi
Kaymakamlıkta gerçekleşen ziyaret sırasında, proje ortaklarına Proje Sertifikası ve Kaymakamlık tarafından hazırlanan hediye paketleri, Kaymakam Sayın Önder Çengel tarafından takdim edildi. Ziyaret sonunda, proje ekibi ve Kaymakamımız hatıra fotoğrafı çektirdi.

Belediye Başkanı’na Ziyaret ve Plaket Takdimi
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Hırvatistan ve Litvanya'dan gelen proje ortaklarımız, projemiz süresince desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Adnan Öztaş'ı makamında ziyaret etti. Sayın Öztaş, proje gruplarına plaket takdim ederek misafirlerimizi onurlandırdı. Ziyaret, hatıra fotoğraflarıyla son buldu.


#ErasmusPlus #UluslararasıProje #Hırvatistan #Litvanya #SertifikaTöreni #VedaZiyaretleri #Kaymakamlık #BelediyeBaşkanı #AdnanÖztaş #ÖnderÇengel #ProjeBaşarısı #İlçeProjeleri


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.