Emirdağ gençliği coştukça coştu

Emirdağ gençliği coştukça coştu

Kültür-Sanat 28.05.2022 12:43:00 0
Emirdağ gençliği coştukça coştu

 

Emirdağ Kaymakamlığı ile Emirdağ Belediyesi himayelerinde düzenlenen Gençlik Konseriyle gençler unutulmaz bir gece yaşadı.

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen fakat olumsuz hava şartlarından dolayı ertelenmek zorunda kalan Gençlik Konsere gençler büyük ilgi gösterdi.

 

Gençlik Konserinde Gentlemen grubunun şarkılarıyla eğlenen gençler unutulmaz bir gece yaşamalarını sağlayan Kaymakam Osman Bilici ve Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’ya teşekkür ettiler.

 

İlçe gençleri ile ilçedeki üniversite gençleri için önümüzdeki günlerde bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirten, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Konserler , öğrenci kardeşlerimizin okul ve sınav stresinden bir nebze olsun uzaklaşıp, eğlenebilecekleri sosyal ortamlardır. Gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik bu tarz etkinlik ve projelere önem veriyoruz. Gençlerimiz de bu güzel etkinliklere katılarak bizleri onure ediyorlar” dedi.

Konsere Emirdağ ve çevresinden çok sayıda gen katıldı.


Anahtar Kelimeler: Emirdağ gençliği coştukça coştu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.