Drift Yapan Sürücüye: Trafikten Men ve Para Cezası

Afyonkarahisar'ın Çobanlar ilçesinde tehlike oluşturan araç, kamera incelemesi sonucu tespit edilerek sürücüsü kısa sürede yakalandı. Ehliyetsiz sürücüye, birçok ihlalden dolayı idari para cezası kesildi.

Asayiş 2.10.2024 15:52:00 0
Drift Yapan Sürücüye: Trafikten Men ve Para Cezası

Kamera İle Tespit Edildi
Afyonkarahisar'ın Çobanlar ilçesinde çevreye rahatsızlık veren bir araç, yapılan detaylı kamera incelemeleri sonucunda tespit edildi. Olayla ilgili olarak O.U. isimli şahıs, aracı ile birlikte kısa süre içinde yakalanarak gözaltına alındı.

Ehliyetsiz Sürücüye Para Cezası
Yakalanan O.U.’nun ehliyetsiz olduğu belirlendi. Araç sürücüsüne, drift yapmak, ehliyetsiz araç kullanmak, zorunlu mali sorumluluk sigortası yaptırmamak ve emniyet kemeri kullanmamak gibi ihlallerden dolayı idari para cezası kesildi. Ayrıca, O.U.’nun kullandığı otomobil 60 gün süre ile trafikten men edildi.

7/24 Denetim Devam Ediyor
Yetkililer, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına ekiplerin 7/24 görev başında olduğunu vurguladı. İlçede benzer olayların yaşanmaması için denetimlerin artırılarak sürdürüleceği ifade edildi.

 

#Afyonkarahisar #Çobanlar #trafikkazası #ehliyetsizsürücü #drift #trafikcezası #trafiktenmen #trafikdenetimi #güvenlik

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.