Tarih: 25.08.2024 13:11

Dinar’da Yine Feci Kaza: CHP’li Görgöz’den Ali Özkaya’ya Sert Tepki!

Facebook Twitter Linked-in

 

**CHP'li Görgöz'den Kazalara Karşı Tepki ve Öneriler**

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde iki gün önce meydana gelen ve freni patlayan bir tırın neden olduğu trafik kazasında iki kişi hayatını kaybederken, on kişi de yaralandı. Yaralılardan ikisi entübe edilmiş durumda. CHP Parti Meclisi Üyesi ve Örgütlenme Koordinatörü Yalçın Görgöz, yaşanan bu elim kazanın ardından yaptığı açıklamada, kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diledi.

**Vatandaşlardan Tepki Var, Çözüm Yok!**

Görgöz, Dinar’da sık sık yaşanan trafik kazalarına dikkat çekerek, vatandaşların bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Görgöz, AKP’li vekil Ali Özkaya’nın kazadan sonra yaptığı açıklamaları eleştirerek, “Özkaya, neredeyse ölümlü kazadan bile fayda sağlamaya çalışıyor. 1. derece sit alanı olduğu için kaçış rampası yapılamazmış, çevre yolu yapıp Dinar trafiğini rahatlatacaklarmış. Bu bahaneler artık inandırıcı değil,” dedi.

**"Çevre Yolu Kentin Gelişimini Engeller!"**

Görgöz, çevre yolu yapılmasının Dinar’ın gelişimine engel olacağını ve sadece rant sağlamak amacı taşıdığını belirtti. Bunun yerine, Uşak ve Burdur’un Bucak ilçelerini örnek göstererek alt ve üst geçitler yapılmasını önerdi. Görgöz, “Çevre yolu yaparsınız, kenti köreltirsiniz. Kentin gelişmesine engel olursunuz, sadece rant sağlarsınız. Alt geçit, üst geçitler yapın ki hem kazalar son bulsun, hem Dinar gelişsin, hem de trafik rahatlasın,” şeklinde konuştu.

**"Halkın Yararına İş Yapın!"**

CHP’li Görgöz, iktidar vekillerine halkın yararına çalışmalar yapmaları çağrısında bulunarak, “Hadi, bırakın artık atıp tutmayı da başlayın, halkın yararına iş yapın,” dedi.


#DinarKazası #YalçınGörgöz #AliÖzkaya #TrafikKazaları #DinarTrafikSorunu #ÇözümÖnerileri #AfyonkarahisarHaberleri




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=fbYrMdn3Hyi0caRejTjzseDQOCgT9wF5nMcdT4_yxLI