Dinar'da Menderes Nehri Projesi ile Salı Pazarının çehresi değişti

Dinar'da Menderes Nehri Projesi ile Salı Pazarının çehresi değişti

Genel 14.05.2022 12:22:00 0
Dinar

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er ve yönetimi ile birlikte ilçe de Menderes Nehri Islahı projesi tamamlanan ilk etabını yerinde inceledik. Menderes Nehri Projemizin ilk etabının tamamlanmasıyla birlikte eski atıl görünümünden kurtarılarak ilçemize yakışır bir nehir haline geldi.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, "Akabinde ise İlçemiz Salı Pazarında yapımında sona yaklaşılan Yoğurt, Peynir ve Zeytin Pazarı binası ile Sebzeciler Odası, Zabıta Binası, Mescit ve Wc’nin bulunduğu binanın inşaatını yerinde inceledik.Göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemize yakışır bir Pazar yeri olması adına çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Salı Pazarında artık Yoğurt, peynir ve zeytin satan esnaflarımızın hijyenik bir ortamda satış yapılacak. Esnaflarımızdan ve vatandaşlarımızdan yaptığımız çalışmalar dolayısıyla güzel dönüşler alıyoruz. İnşallah ilçemize daha güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Projelerimizin hayata geçirilmesinde emeği geçen Bakanlarımıza ve Milletvekillerimize teşekkür ediyorum" dedi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.