DEVA Partisi Çobanlar İlçe Kongresi yapıldı

DEVA Partisi Çobanlar İlçe Kongresi yapıldı

Siyaset 20.06.2022 12:51:00 0
DEVA Partisi Çobanlar İlçe Kongresi yapıldı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Çobanlar ilçe kongresini gerçekleştirdi.

DEVA Çobanlar İlçe Başkanlığı görevine atanan Zekeriya Turgut, yönetim kurulunu oluşturarak ilk kongresini tamamladı.

Kongrede konuşan DEVA Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık, DEVA Partisi damlalarının sel olup geldiğini belirterek, DEVA Partisinin iktidar hazırlıkları olan tek siyasi parti olduğunu söyledi.

Başkan Daylık, “İnşallah seçim günü geldiğinde DEVA damlalarını hiçbir baraj engelleyemeyecek ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar Ali Babacan Liderliğinde kurulan DEVA Partisi Türkiye’nin umudu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor bugün burada Çobanlar ilçemizin kongresini icra etmek için bir araya geldik Çobanlar ilçemizin çok değerli güzide kadrolarına güveniyoruz” dedi.

Daylık, Çobanlar ilçe başkanı Zekeriya Turgut’un ilçede oluşturduğu güzide kadro ile güzel işlere imza atacağına inandığını belirterek, kendisine ve ekibine başarılar diledi.

Çobanlar İlçe Başkanı Zekeriya Turgut ise “Türkiye için Demokrasi ve Atılım zamanı geldi. Vakit yenilenme zamanıdır. Bugün yepyeni kadrolarla yenilenme zamanıdır. Bu ahlaki sorumluluğu yüreğimizde hissederek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Partimize katılan gücümüze güç katan yol arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Partisi Çobanlar Kongresi yapıldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.