Demircigediği; Gelişim için değişim gerek!

Demircigediği; Gelişim için değişim gerek!

Genel 9.05.2023 15:10:49 0
Demircigediği; Gelişim için değişim gerek!

İYİ Parti Milletvekili Adayı Sebahat Demircigediği Emirdağ’da Davulga ile Bademli beldelerini ziyaret etti. 

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Demircigediği “Köy ve Kasabalardaki göçün önüne geçilmesi için tarım ve hayvancılığa yatırımların aktarılması gerekiyor. Biz Tarım ve Hayvancılığın en hızlı şekilde gelişmesi için çalışacağız! Yatırımları hızlandıracak kasaba ve köylerde kapanan devlet kurumlarını yeniden açacağız” dedi. 

 

Demircigediği çalışmalarına Emirdağ Merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek devam etti. 

Ziyaret ettiği bir çok esnafın “İş yapamıyoruz, dükkanı kapatacak duruma geldik.” şikayetine yönelik olarak “Gelişim için değişim gerek, iktidarı değiştirecek ardından da esnafımız başta olmak üzere ekonomimizdeki tüm paydaşları birlikte geliştireceğiz.” dedi. 

Sandıklı “Kusura” Bakacak Türkiye İyi Olacak! 

 

İYİ Parti Milletvekili Adayı Sebahat Demircigediği Sandıklı’nın Kusura, Ballık ve Örenkaya köylerini de bir ziyaret düzenleyerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kusura’da büyük bir coşkuyla karşılanan Demircigediği “Sandıklı artık Kusura Bakacak! Kasabalarımız bu iktidar yüzünden köye dönüşüyor, vatandaşlarımız geçinemiyor göçe zorlanıyor! İyi Parti iktidarında köye dönüşen kasabalarımız yeniden eski günlerine kavuşacak, artık göç vermek zorunda kalınmayacak.” dedi. 

 

Ballık ve Örenkayalılarla da buluşan Demircigediği “14 Mayıs’ta bu iktidarı değiştirecek, birlikte Tarih Yazacak İyi Partiyi İktidar Yapacağız!” diye konuştu.


Haber Kaynak : Afyon Ses

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.