Dazkırı'da Uyuşturucu Operasyonu: Esrar ve Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, Dazkırı - Denizli karayolunda durdurduğu araçta uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şüphelilerin üzerinde ve araçlarında esrar ve sentetik ecza ele geçirdi.

28.10.2024 12:28:00 0
Dazkırı

Afyonkarahisar’da Uyuşturucu Operasyonu

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında yürüttüğü operasyonlarda önemli bir başarıya daha imza attı. Dazkırı - Denizli karayolunda yapılan takip sonucu, İ.Ç. ve F.S. isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde elde edilen bilgiler üzerine, 20 ... plakalı araç Jandarma ekiplerince durduruldu.

Araçta ve Şahısların Üzerinde Uyuşturucu Maddeler Ele Geçirildi

Adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda, narkotik tespit köpeği ile gerçekleştirilen arama sonucunda, şahısların üzerinde ve araçta 33 gram esrar, 12 adet lyrica sentetik ecza ve 2 gram tütüne karıştırılmış esrar maddesi ele geçirildi. Elde edilen maddeler doğrultusunda olayla ilgili adli tahkikata başlandığı bildirildi.

Uyuşturucu ile Mücadele Kararlılıkla Sürüyor

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde ticareti yapanlara karşı kararlılıkla mücadeleye devam ettiğini açıkladı. Halkın sağlığını tehdit eden bu tür zararlı maddelere karşı yürütülen operasyonların süreceği vurgulandı.


#Afyonkarahisar #UyuşturucuOperasyonu #İlJandarmaKomutanlığı #UyuşturucuyaGeçitYok #Dazkırı #Esrar #SentetikEcza


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.