Tarih: 09.10.2024 15:55

Daire Müdürlerinden Kaymakam Eser'e Anlamlı Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

 

**Daire Müdürlerinden Kaymakam Eser'e Ziyaret**

Afyonkarahisar’ın önemli kurumlarının daire müdürleri, Şuhut Kaymakamı İzzet Cem Eser’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaret sırasında Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir, Afyonkarahisar Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürü Erkan Tanyeri, OEDAŞ Afyonkarahisar İl Müdürü Cafer Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Ticaret İl Müdürü Mahmut Yayla, Meteoroloji 5. Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Ateş, Zorlu Enerji OEPSAŞ İl Müdürü Yasemin Ercan ve Türk Kızılay Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyesi Fadime Akar hazır bulundu.

 

**Hizmete Hazırız**

Ziyaret esnasında daire müdürleri, Kaymakam Eser’e görevinde başarılar dileyerek, Şuhut’a hizmet için her zaman göreve hazır olduklarını ifade ettiler. Müdürler, ilçenin gelişimi ve halkın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında Kaymakamlık ile iş birliği yapmaya devam edeceklerini belirtti.

 

**Kaymakam Eser’den Teşekkür**

Kaymakam İzzet Cem Eser, ziyaretin kendisini memnun ettiğini ifade ederek, gelen konuklarına teşekkür etti. Şuhut’un kalkınması ve halka en iyi hizmetin sunulması konusunda birlikte çalışma mesajı veren Eser, misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

 

**Ziyaret Samimi Havalarda Son Buldu**

Ziyaret, günün anısına çekilen fotoğraflarla son bulurken, samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşma, ilçeye hizmet konusunda ortak bir paydada buluşma mesajlarıyla noktalandı.


#Afyonkarahisar #Şuhut #KaymakamEser #DaireMüdürleri #HayırlıOlsunZiyareti #ŞuhutHizmet #İlçeKalkınma




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=fbYrMdn3Hyi0caRejTjzseDQOCgT9wF5nMcdT4_yxLI