Başkan Sarı verdiği sözleri yerine getiriyor

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın Salı Pazarı Revize Projesi kapsamında; giyim üzerine satış yapan esnaflarımızın sergi açtığı alanın üzerinin kapatılması için çalışmalarımız başladı.

Belediye 19.12.2022 12:15:00 0
Başkan Sarı verdiği sözleri yerine getiriyor

Projenin hayata geçirilmesi ile birlikte giyimci esnaflarımız satışlarını daha rahat bir ortamda yaparken, vatandaşlarımız ise alışverişini kolaylıkla yapabilecek.

Esnaflarımız için pazar yerimizde güzel çalışmalara imza attıklarını ifade eden Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, çalışmaları yerinde inceleyerek, “İlçemizde Pazar yerinde büyük bir dönüşüme imza attık. Eskiden yoğurt, peynir ve zeytin satışı yapan esnaflarımız özellikle kış şartlarında büyük bir mağduriyet yaşıyordu. Yapmış olduğumuz Yoğurt, Peynir ve Zeytin Pazarı ile esnaflarımızın daha hijyenik bir ortamda satış yapmasını sağladık. Şimdi ise Giyimci esnaflarımızın satış yaptıkları alanda çalışmalarımız başladı. Gerekli çalışmaları yapmamızın ardından giyimci esnaflarımızın sergi alanların üzeri kapatılacak ve daha rahat bir ortamda satışlarını yapacak. Söz verdiğimizden daha fazlasını yapıyoruz. Giyimci esnaflarımıza hayırlı olsun” dedi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.