Başkan Çetinkaya, “Gelir öğrencilerin eğitime harcanacak”

Düzağaç Belediye Başkanı Selçuk Çetinkaya, kasaba pazar yerinde kurulan hizmet çadırında çay ve çorba satışlarının başladığını duyurdu. Çetinkaya, gelirin öğrencilerin eğitimine harcanacağını vurguladı.

Belediye 7.10.2024 15:10:00 0
Başkan Çetinkaya, “Gelir öğrencilerin eğitime harcanacak”

Düzağaç Belediye Başkanı Selçuk Çetinkaya, kasaba pazar yerine kurulan hizmet çadırında pazar esnafına, çevre köylerden gelen misafirlere ve kasaba halkına çay ve çorba satışları başladığını duyurdu. 

 

BAŞKAN ÇETİNKAYA, “ÖĞRENCİLERİMİZE KATKI SAĞLAMIŞ OLUYORUZ”

Başkan Çetinkaya, yaptığı açıklamada, satışlardan elde edilen gelirin öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarına harcanacağını vurgulayarak, "Bu girişimle hem pazarımıza gelen misafirlerimize ve esnafımıza sıcak bir çay ve çorba ikramı sunuyoruz hem de öğrencilerimize katkı sağlamış oluyoruz. Bu dayanışma örneğine tüm halkımızı katılmaya davet ediyorum" dedi. Belediyenin sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha eklediğini ifade eden Çetinkaya, bu tür etkinliklerin kasaba halkının birliğini ve yardımlaşma duygusunu pekiştirdiğini sözlerine ekledi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.