Başkan Burcu Köksal: "Mahallelerimize Hak Ettiği Hizmetleri Gecikmeden Sunacağız"

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, "Mahalle Buluşmaları" kapsamında Karşıyaka Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Köksal, hızlı çözüm için ilgili birimlere talimat verdi.

Siyaset 3.10.2024 18:01:00 0
Başkan Burcu Köksal:

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmek ve vatandaşlarla birebir iletişim kurmak amacıyla başlattığı "Mahalle Buluşmaları" kapsamında Karşıyaka Mahallesi’ni ziyaret etti. 

Ziyaret sırasında Başkan Köksal’a Mahalle Muhtarı İsmail Şahin, ilgili müdürler ve birim sorumluları eşlik etti. Muhtarlık binası önünde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Köksal, vatandaşların taleplerini dinledi.

"Vatandaşlarımızın Taleplerine Kulak Veriyoruz"

Mahalle sakinlerinden gelen talepleri tek tek not alan Başkan Köksal, Halk Ekmek Büfesinden spor faaliyetlerine kadar birçok konuda çözüm odaklı bir yaklaşım sergiledi. 

Mahallenin eksikliklerini ve öncelikli ihtiyaçlarını ilgili birimlere ileten Köksal, en kısa sürede gerekli çalışmaların başlatılacağını belirtti. 

“Hiçbir mahallemizi ihmal etmeden, tüm sorunları yerinde çözme gayretindeyiz. Sizlerle birlikte daha yaşanabilir bir Afyonkarahisar için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Muhtar İsmail Şahin’den Teşekkür

Karşıyaka Mahalle Muhtarı İsmail Şahin, Başkan Köksal’ın sahada gösterdiği ilgi ve çözüm odaklı yaklaşımından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

“Başkanımızın sorunlarımızı birebir dinlemesi ve çözüm üretmesi bizi çok mutlu etti. Mahallemiz adına kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar: “Sorunlarımızı Doğrudan İletebiliyoruz”

Mahalle sakinleri, Başkan Köksal'ın ziyaretinden memnun olduklarını ifade ederek, yıllardır biriken sorunlarını doğrudan iletme fırsatı bulduklarını söyledi. 

“Başkanımızın buraya gelmesi ve ilgilenmesi bizim için çok önemli” diyen mahalle sakinleri, çözüm sürecinin başlamasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Mahallede Sorunlar Yerinde İncelendi

Muhtarlık önündeki buluşmanın ardından, Başkan Burcu Köksal ve beraberindeki birim müdürleri, mahalleyi gezerek sorunları yerinde inceledi. 

Mahalle sakinlerinin ilettiği taleplerin çözümü için gerekli adımların hızlıca atılacağı belirtildi.

#Afyonkarahisar #BurcuKöksal #MahalleBuluşmaları #KarşıyakaMahallesi #AfyonBelediyesi #YerindeÇözüm #VatandaşHizmetleri


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.