Başkan Aynacı, Huzurevi sakinleri ile bir araya geldi

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Bolvadin Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlılarla bir araya geldi

Belediye 12.05.2024 14:12:00 0
Başkan Aynacı, Huzurevi sakinleri ile bir araya geldi

Bolvadin Huzurevi sakinlerinin mutlulukla karşıladığı ziyarette Başkan Aynacı, yaşlıların yaşam koşullarıyla ilgili bilgi aldı. Başkan Aynacı, yaşlıların hatıralarını dinleyerek onlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Başkan Aynacı, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ve şehrin her kesiminden vatandaşlarla bir araya gelerek onların talep ve ihtiyaçlarını dinlemeye devam edeceklerini vurguladı. Başkan Aynacı, "Yaşlılarımızın bizim için çok değerli olduğunu biliyoruz. Onların mutluluğu ve huzuru, şehrimizin geleceği için önemlidir. Bu nedenle onları unutmadan, ihtiyaçlarını ve taleplerini dinleyerek yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

 

Bolvadin Huzurevi sakinleri ise Başkan Aynacı'nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendisine teşekkür ettiler. Yaşlılar, böyle anlamlı ziyaretlerin kendilerini mutlu ettiğini ve kendilerini toplumun bir parçası olarak hissettiklerini belirttiler.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.