Başkan Aynacı, Adalet Parkı'nda Şıhlar Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Şıhlar Mahallesi'nde yaşayan kadınlarla Adalet Parkı'nda bir araya geldi. Başkan Aynacı, mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek, belediye hizmetlerinin ihtiyaçlar doğrultusunda devam

11.09.2024 20:44:00 0
Başkan Aynacı, Adalet Parkı

Başkan Aynacı, Adalet Parkı'nda Şıhlar Mahallesi Sakinleriyle Buluştu


Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Şıhlar Mahallesi'nde yaşayan kadınlarla Adalet Parkı'nda bir araya geldi. Başkan Aynacı, mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek, belediye hizmetlerinin ihtiyaçlar doğrultusunda devam edeceğini belirtti.

 

Vatandaşların Talepleri Dinlendi

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Belediye Meclis Üyesi Yaşar Şarlak ile birlikte Şıhlar Mahallesi'nde ikamet eden kadınlarla Adalet Parkı'nda buluştu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, Başkan Aynacı mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.

Belediye Hizmetleri Hız Kesmeden Devam Edecek

Vatandaşların taleplerine çözüm üretme noktasında her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan Başkan Aynacı, belediye hizmetlerinin mahalle halkının ihtiyaçları doğrultusunda hız kesmeden sürdürüleceğini belirtti. Aynacı, bu tür buluşmaların vatandaşların sorunlarına daha hızlı ve etkili çözümler üretilmesi açısından önem taşıdığını ifade etti.


#Bolvadin #DervişAynacı #ŞıhlarMahallesi #AdaletParkı #VatandaşBuluşması #BelediyeHizmetleri #SorunlaraÇözüm

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.